Portfolio Fotógrafo Turismo Barcelona

portoflio

FOTÒGRAFA A BARCELONA

Soc la Cristina Quílez, des de fa més 10 anys em dedico a la fotografia social i entre altres coses, realitzo reportatges a turistes vinguts de tot el món que desitgen un tracta personalitzat que els porti als seus llocs favorits. Em deixo portar per les preferències del client i si aquest no en té, suggereixo una ruta que els pugui encaixar.

Gòtic

La major part dels turistes que trepitgen la ciutat i no tenen idees concretes de la ciutat trien el Gòtic per a la seva sessió de fotos. També és el que jo recomano si no es té cap predilecció, doncs hi ha racons on podem estar sols i gaudir de la sessió. Moltes vegades suggereixo fer la sessió a la sortida del sol per tenir la ciutat només per nosaltres.

Born

El segon destí que sol tenir més èxit és el Born, amb el seu caràcter únic i vibrant

Barceloneta / Moll de la fusta

Barcelona és Mar, i així hi ha clients que ho volen reflectir

Els parcs de Barcelona

La natura i la història són presents en aquest racons, hi ha persones que els interessa que el seu record a la ciutat estigui lligat a llocs com la Ciutadella, Tibidabo, Montjuic, o qualsevol dels molts parcs de la ciutat

Altres barris i punts d'interés

La Sagrada Família, l’Eixample, el Parc Güell, Gracia…Són espais amb força i caràcter únics de la ciutat que també són l’oportunitat de capturar l’escència de Barcelona per als que no es conformen amb lo més obvi.