Almas Especiales

Almas Especiales :: Fotografia infantil :: Fotografía familiar :: Fotografia Barcelona

.

Hi ha una ONG que és particularment especial per a mi en la que he començat a col·laborar fa molt poc. Aquesta ONG ha sortit a la llum gràcies a l’esfoç d’una excel·lent fotògrafa i millor persona: Ana Cruz https://www.masyebraycruz.com

Neix amb la idea de que els fotògrafs podem aportar el nostre granet de sorra en la felicitat de les famílies on els protagonistes tenen dificultats. De quina manera pot aportar felicitat un fotògraf en una situació com aquesta? Realitzant fotografies de manera gratuïta del seu entorn familiar, fotografies dolces, del seu dia a dia, en definitiva: dels seus moments feliços.

A més a més, l’organització, amb aquestes fotografies, pretén donar difusió i veu a malalties que donat els seu poc impacte en la població, no tenen la veu que mereixen.

El post l’il·lustra la que per a mi és l’ànima més especial de totes, el meu nebot Pol, sense ell, segurament, mai hauria segut conscient de lo veritablement especials que som tots.

https://www.almasespeciales.com

Hay una ONG que es particularmente especial para mi en la que he comenzado a colaborar hace muy poquito. Esta ONG ha salido a la luz gracias al esfuerzo de una excelente fotógrafa y mejor persona: Ana Cruz https://www.masyebraycruz.com

Nace con la idea de que los fotógrafos podamos aportar nuestro granito de arena en la felicidad de familias donde los protagonistas tienen dificultades. ¿De que manera puede aportar felicidad un fotógrafo en una situación como esta? Realizando fotografías de manera gratuita de su entorno familiar, fotografías dulces, de su día a día, en definitiva: de sus momentos felices.

Además, la organización, con estas fotografías, pretende dar difusión y voz a enfermedades que dado su poco impacto en la población, no tienen la voz que merecen.

El post lo ilustra para mi, el alma más especial de todas, mi sobrino Pol, sin él seguramente, nunca hubiera sido consciente de lo verdaderamente especiales que somos todos.

Almas Especiales :: Fotografia infantil :: Fotografía familiar :: Fotografia Barcelona
Almas Especiales :: Pol
Fotografía de bodas :: Fotografía de retratros :: Books fotográfics :: Fotografía infantil :: Destination Wedding
Prev Benalmádena Road Trip | BodaF
Next Josep
Fotografía Retrato :: Book Fotográfico :: Fotografía Barcelona

One Comment

  1. What exactly is Maggie’s situation value? Which may perhaps not be as simple as Quotes Chimp appears to discover. Calculating her unique problems looks easy, plus often it is. But occasionally issues aren’t constantly as they seem initially. Say imagine if Maggie had additionally hurt her throat in an earlier mishap? Imagine if the insurance agency claims this as the actual reason behind her painful sensation in contrast to today’s occurrence? Imagine if they claim that when she may have Maggie remained in a medical facility more than required and didn’t go back to function? Much more and these problems are often elevated by insurance businesses that protect legal cases in flaw states.