Fotografia per Sant Jordi

 

portadaSant Jordi és el dia que tot pot passar, quan et poden venir a buscar per sorpresa a la feina amb un llibre, el dia que et regalen una rosa pel carrer i que la màgia es pot desvelar darrere d’aquella persona que mai havies imaginat
La vida passa ràpid i aquells moments que són bons imprimeixen una petjada més profunda que els dolents, així doncs, perquè no capturar-los   per sempre?

Per Sant Jordi, quin millor llibre que aquell que parli de vosaltres,  de la vostra màgia i del vostre moment feliç? Regala’t el llibre que sempre estarà per recordar-vos el que és bonic de la vida, quan tot encaixa.

Sessió de fotografia de parella en exterior, en el lloc que vosaltres trieu dins la província de Barcelona, pen drive amb totes les fotografies editades en alta resolució i un àlbum (20x20cm) amb 20 pàgines amb el resultat de la sessió.

Preu: 190 euros (IVA inclòs)

* L’oferta és vàlida únicament fins el 23 d’Abril. El pack té validesa d’un any i la data de la sessió podrà ser triada segons disponibilitat qualsevol dia de la setmana.
 

Reportatges de parella | Reportajes de pareja

[standout-css3-button cssclass=»button-salmon» href=»https://www.lacristinafotografia.com/contactar-fotografia/»]Més informació[/standout-css3-button]

album_sant_jordi

Sant Jordi es el día que todo puede pasar, que te pueden venir a buscar por sorpresa al trabajo con un libro, que te regalan una rosa por la calle y que la magia se puede desvelar detrás de esa persona que nunca habías imaginado.

La vida pasa rápido y esos momentos que son buenos imprimen una señal más profunda que los malos, así pues, porqué no capturarlos para siempre?

Para Sant Jordi, que mejor libro que aquel que hable de vosotros, de vuestro momento, de vuestra magia y de vuestros instantes felices. Regálate el libro que siempre estará para recordaros lo bonito de la vida cuando todo encaja.

Sesión de fotografía de pareja en exterior, en el sitio que vosotros elijáis dentro de la provincia de Barcelona, pen drive con todas las fotografías editadas en alta resolución y un álbum (20x20cm) de 20 páginas con el resultado de la sesión

Precio: 190 euros (IVA incluído)

* Oferta válida únicamente hasta el 23 de Abril. El pack tiene validez de un año y la fecha de la sesión podrá ser elegida según disponibilidad cualquier día de la semana.

 

[standout-css3-button cssclass=»button-salmon» href=»https://www.lacristinafotografia.com/contactar-fotografia/»]Más información[/standout-css3-button]

Fotografia familiar parque de la Tamarita Barcelona :: Fotografo Familiar Barcelona
Prev Fotografía familiar en Barcelona :: Parque de la Tamarita
Next Fotografía de familia :: Palau Reial, Barcelona
Reportaje fotografía familia Barcelona

Leave a comment