Poesia en la Ciudad | Poesia a la Ciutat

Fotografía Tarragona


Aquest cap de setmana he «redescobert» Tarragona. Coneixia la seva rambla i el famós balcó del mediterrani, però mai m’havia perdut entre els carrers de la «part alta» de la ciutat, deixant-me enamorar per les seves cases mai prou altes com per no deixar-te veure el cel i per la seva llum, que encara que va costar, al final és va deixar veure, i sobre tot per la companyia de 100 persones, doncs aquesta passejada va ser organitzada per l’Àlvaro Sanz, dintre del seu programa de sortides fotogràfiques: https://dealvarosanz.com/

El viatge per Tarragona va ser guiat per el Lluís Gavaldà, vocalista del grup que m’ha acompanyat durant més temps a la meva vida «Els Pets», així que semblava una sortida feta a la meva mida. La passejada va començar a la Cocotte, que va preparar un esmorzar deliciós, i increiblement organitzat, després passejar, parlar, badar i sobre tot, fotografiar una ciutat que ens anava explicant la seva història a mesura que passaven les hores i anavem escoltant les històries de la gent que l’ha viscuda.

Us deixo una mostra de les fotografies d’aquell dia, només un toc d’inspiració per tonar-hi ben aviat!

Este fin de semana he «redescubierto» Tarragona. Conocía su rambla y el famoso balcón del Mediterráneo, pero nunca me había perdido entre las calles de la «parte alta» de la ciudad dejándome enamorar por sus casas nunca lo suficientemente altas como para no dejarte ver el cielo y por su luz, que aunque costó, al final se dejó ver, y sobre todo por la compañía de 100 personas, pues esta paseada fue organizada por Álvaro Sanz, dentro de sus programa de salidas fotográficas: https://dealvarosanz.com/

El viaje por Tarragona fue guiado por Lluís Galvadà, vocalista del grupo que me ha acompañado durante más tiempo en mi vida «Els Pets», así que parecía una salida hecha a mi medida. La paseada comenzó en la  Cocotte, que preparó un desayuno delicioso e increíblemente bien organizado, después pasear, hablar, embobarse y sobre todo, fotografiar una ciudad que nos iba explicando su historia a medida que pasaban las horas y escuchábamos las historias de la gente que la ha vivido.

Os dejo una muestra de las fotografías de ese día, sólo un toque de inspiración para volver muy pronto!

 

Fotografía Tarragona

Fotografía Tarragona

Fotografía Tarragona

Fotografía Tarragona

Fotografía Tarragona

Fotografía Tarragona

 

 

 

 

 

 

 

Fotografía de bodas :: Fotografía de cerimonias
Prev BodaF
Next Pallars

One Comment

  1. Tarragona and Sitges are both good daytrips from Barcelona. I haven’t been to Sitges, but I have heard great thngis. I hope to go soon. Tarragona is great if you want to know more about Roman history. It’s a bit further than Sitges, but a lot of people go to see the Roman Wall and Forum in the city. Not being an aficionado of Roman History, I still enjoyed walking around and seeing a smaller town in Cataluf1a. Another really good day trip from Barcelona is to go to Figueres to see an awesome Salvador Dali museum.

Leave a comment