Fotógrafo de pareja :: Preboda en Begur

Fotografía preboda :: Fotografía de pareja :: Fotografía Begur

Fotografía de pareja :: Fotografía Begur

Algunes vegades els nuvis em demanen per a què serveix un preboda, si és necessari, jo sempre contesto el mateix: No hi ha res que sigui necessari en una boda, tot s’ha de fer únicament si et ve de gust, i un preboda, si ve de gust, és de les coses més boniques que es poden fer. El vostre moment, les vostres il·lusions, i un munt de fotografies que després podran ser les invitacions, un àlbum de signatures o un magnífic regal als pares.
Aquest preboda va ser a Begur, un poblet preciós de la costa Gironina, veure sortir el sol des del mar va ser una magnífica metàfora de totes les coses boniques que desitjo per aquesta parella.

Altres reportatges de parella | Otros reportajes de pareja

Alguna veces, lo novios me piden que para que sirve hacer un preboda, si es necesario, yo siempre contesto lo mismo: No hay nada que sea necesario en una boda, todo se ha de hacer únicamente si te apetece, y un preboda, si te apetece, es de las cosas más bonitas que se pueden hacer. Es vuestro momento, vuestras ilusiones y un montón de fotografías que después podrán ser las invitaciones, un álbum de firmas o un magnífico regalo a los padres.
Este preboda fue en Begur, un pueblo precioso de la costa de Girona, ver salir el sol desde el mar fue una magnífica metáfora de todas las cosas buenas que deseo a esta pareja.

Fotografía de pareja :: Fotografía Begur Fotografía de pareja :: Fotografía Begur Fotografía de pareja :: Fotografía Begur Fotografía de pareja :: Fotografía Begur Fotografía de pareja :: Fotografía Begur Fotografía de pareja :: Fotografía Begur Fotografía de pareja :: Fotografía Begur Fotografía de pareja :: Fotografía Begur Fotografía de pareja :: Fotografía Begur Fotografía de pareja :: Fotografía Begur Fotografía de pareja :: Fotografía Begur Fotografía preboda :: Fotografía de pareja :: Fotografía Begur Fotografía preboda :: Fotografía de pareja :: Fotografía Begur Fotografía preboda :: Fotografía de pareja :: Fotografía Begur Fotografía preboda :: Fotografía de pareja :: Fotografía Begur Fotografía preboda :: Fotografía de pareja :: Fotografía Begur Fotografía preboda :: Fotografía de pareja :: Fotografía Begur Fotografía preboda :: Fotografía de pareja :: Fotografía Begur

Fotografía infantil :: Fotografía de bebé :: Fotografía de recién nacido Barcelona :: Fotografía de bebé Barcelona
Ant Fotografía de bebés :: Joel
Post Fotógrafo de bodas :: Boda en Tarragona
Fotógrafo de bodas :: Fotógrafo bodas Tarragona :: Fotógrafo Bodas Barcelona :: Destination Wedding

2 Comments

  1. Si Maria! fa temps que el segueixo aquest hotel i aviat caurà, em dono una volta per el vostre blog a veure si trobo alguna oferta interessant per treure’m l’espineta 😀

Leave a comment