Collbató

.

M’agradaria compartir amb vosaltres les meves localitzacions. Per a mi, un dels punts més importants per l’èxit d’una sessió és la tria d’una localització que pugui donar les condicions que per a mi son més importants:

– Intensitat de la llum i colors interessants.

– Entorns diversos i dinàmics

– Punts de vista diferents

Estic fent una petita base de dades amb elles, i m’agradaria compartir-les amb vosaltres, Aquest cop vaig triar Collbató, concretament, els voltants del cementiri. L’antic cementiri està rodejat d’atmellers, que tinc la sensació que m’acompanyaran de diferents maneres segons l’època de l’any, i que val molt la pena fer el seguiment posterior a mesura que canviin les estacions. Aquesta localització està realitzada durant aquest hivern, un dels més bons que hem passat últimament, i la sessió va estar a l’alçada de les expectatives.

Si coneixeu localitzacions semblants i voleu compartir-les, entre tots podrem enriquir-nos en espais bonics que valgui la pena fotografiar!

-> Veure altres localitzacions – Ver otras localizaciones

Reportatges en aquesta localització – Reportajes en esta localización:

-> Kevin + Paula

Me gustaría compartir con vosotros mis localizaciones. Para mí, uno de los puntos más importantes para el éxito de una sesión, es la elección de una localización que pueda dar las condiciones que para mi son más importantes:

– Luminosidad y colores interesantes.

– Entornos diversos y dinámicos.

– Puntos de vista diferentes.

Estoy haciendo una pequeña base de datos con ellas, y me gustaría compartirla con vosotros. Esta vez elegí Collbató, concretamente, los alrededores del cementerio. El antiguo cementerio, está rodeado de almendros que tengo la sensación que me acompañarán de diferentes maneras según la época del año, y que vale mucho la pena hacer el seguimiento posterior a medida que cambien las estaciones. Esta localización está realizada durante este invierno, uno de los más buenos que hemos pasado últimamente, y la sesión estuvo a la altura de las expectativas.

Si conoces localizaciones parecidas y quisiera compartirlas, entre todos podremos enriquecernos en espacios bonitos que merezca la pena fotografiar!

Localización :: Collbató

Localización :: Collbató Localización :: Collbató Localización :: Collbató

Ant Benvinguts | Bienvenidos
Post BodaF
Fotografía de bodas :: Fotografía de cerimonias

One Comment

Leave a comment